Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Solar powerbanks bedrukken

 Bedrukte solar powerbanks

 Een bedrukte solar powerbank is een  uitstekende manier om uw  relatie in het zonnetje zetten . Een solar powerbank is een powerbank waarmee u op werkelijk elk moment uw mobiele apparaat kan opladen. De solar powerbanks kunnen worden opgeladen via een stopcontact, maar ook door de powerbanks in het daglicht te leggen. In de powerbank zit een spanningsindicator en een solar paneel, waardoor de zon optimaal gebruikt kan worden. De powerbanks worden geleverd met USB-kabel zodat u de powerbank toch kan opladen mocht het donker zijn. De solar powerbanks zijn gemaakt van aluminium en hebben een ingebouwde lithium-ion batterij. Bij powerbankwereld kunt u kiezen uit solar powerbanks met verschillende capaciteiten. Zo bieden wij powerbanks van 1000, 3000 en 4000 mAh aan.

Solar powerbanks met logo 

U kunt de solar powerbanks helemaal personaliseren naar uw wensen. Zo kunt u de powerbanks laten  bedrukken met uw logo, een slogan of een prachtige foto. Er kunnen verschillende druktechnieken worden gebruikt voor het bedrukken van de powerbanks. Zo bieden wij een chique lasergravure aan, waar uw ontwerp met een laser in het materiaal wordt gedrukt. Verder is er ook de mogelijkheid om te bedrukken tot full color. 

Solar powerbanks bestellen

Een solar powerbank is een perfect relatiegeschenk vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. De solar powerbank is een ideaal relatiegeschenk omdat het in verschillende situaties gebruikt kan worden. De powerbank is handig voor op het kantoor, maar ook als uw relatie veel onderweg is zal een solar powerbank vaak gebruikt worden. De bedrukte powerbank met uw logo of tekst zal hierdoor vaak onder ogen komen. Daarnaast is de powerbank ook fijn voor op festivals, dagjes uit of op vakantie. Daarnaast laat u met een bedrukte solar powerbank zien dat uw bedrijf modern en maatschappelijk verantwoord onderneemt. Bestel makkelijk uw bedrukte solar powerbank al vanaf 25 stuks!

9,3
1 - 30 van 2 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 2 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021